Dehidrator Gorenje FDK24DW

Šifra: 14286
Cena: 7.499,00 din.
Akcijska cena: 5.999,00 din.
Popust: 20%
Količina

Raspodela toplote

Bez miješanja aroma

Dehidrator hrane poseduje vertikalan tok vazduha, koji omogućava da toplota postepeno putuje nagore uz pomoć ventilatora. Zahvaljujući tome, mirisi različite hrane koja se suši se ne mešaju, a vi možete istovremeno sušiti različite vrste hrane.

 

Podesiva temperatura

Sušenje hrane po vašim željama

Dehidrator poseduje digitalne kontrolne dugmiće sa LED ekranom, koji omogućavaju da proces sušenja prilagodite hrani koju sušite. Temperaturu sušenja možete podesiti između 35 i 70°C, u podeocima od po 5°C, a vreme sušenja između 30 minuta i 19.5 sati. Zvučni signal označava kraj procesa sušenja.

 

Prozirno kućište

Dobar pregled sušenja

Proziran poklopac i tacne omogućavaju vam da hranu tokom procesa sušenja držite na oku i tako po potrebi sprečite presušivanje ili nedovoljno sušenje, kako bi vaše osušeno voće i povrće ostalo toliko hrskavo taman koliko vi želite. Ne zaboravite da vreme sušenja zavisi od debljine komada koje sušite, broja plastičnih tacni koje koristite, količine hrane, vlažnosti vazduha i željene suvoće voća ili povrća.

 

Kapacitet

Sušenje na 5 tacni istovremeno

Ovaj neverovatni aparat omogućuje dehidriranje hrane na 5 tacni, sa podesiva nivoa visine (2.8 ili 5 cm). Tako sada možete sušiti voće, meso, povrće, cveće i začinsko bilje u isto vreme. Uz aparat dobijate i mrežicu za sušenje manjih komadića hrane. Plastične tacne su lake za rastavljanje i čišćenje.

 

Super Silent

Tihi rad

Dehidrator hrane je toliko tih da ga možete koristiti i preko noći. Tako ćete i uštedeti i novac zbog jeftinije električne energije u drugom režimu.

  • Garancija
  • 2 godine
  • Snaga
  • 240 W
  • Broj posuda za sušenje
  • 5
Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

×