O Laptop Centru:

Laptop Centar doo Beograd je osnovan 2008.godine kao trgovinsko preduzeće koje se bavi specijalizovanom prodajom laptop računara,desktop računara,računarske opreme i mreže, video nadzora, mobilnih telefona, stampača, tonera i pratećeg softvera. Prodaje proizvode najvećih svetskih proizvođača kompijuterske opreme i to: ACER, ASUS, DELL, FUJITSU, HP, MSI, LENOVO, TOSHIBA, SAMSUNG, APPLE, LEXMARK, MICROSOFT i mnogih drugih. Prihodi preduzeća Laptop Centar doo Beograd, su generisani po osnovu prodaje kupcima u segmentu maloprodaje, segmentu velikoprodaje u okviru koga spada i kupovina preko internet shopa, kao i u novije vreme projektnim finansiranjem. Tokom ovog perioda ostvarili smo promet od preko 100 miliona evra u segmentu IT opreme i specializovanih programa. 

S obzirom da Laptop Centar ide uvek u korak sa vremenom,a po uzoru na najveće svetske internet prodavnice kao što su Amazon, Ebay, Alibaba, Best Buy...od ove godine je fokus na online prodaji gde možete pronaci veliki broj artikala poznatih brendova kako na našem tržištu,tako i šire. Zbog širine asortimana samo delić se može videti u našim poslovnim prostorijama na adresi Braće Miladinov 2. Sve ostalo je dostupno na sajtu laptopcentar.rs .


Organizacionu strukturu čini pretežno mlad,dinamičan i pouzdan tim iskusnih ljudi sa fokusom na rešavanje konkretnih zahteva korisnika.Laptop Centar je nastao kao kompanija koja je direktno posvećena krajnjem korisniku i rešavanju njegovih zahteva. 

Osnovni segmenti našeg rada su:

 

Hardver:

 Veleprodaja i maloprodaja laptop računara, desktop računara, monitora, servera, bele tehnike, mobilnih telefona, periferije… Isporuka najkvalitetniije opreme renomiranih svetskih proizvođača.

Prilikom kupovine računara i opreme, možemo da ponudimo dodatne usluge:

 isporuku tj prevoz opreme do željene lokacije,

 kompletnu instalaciju i povezivanje opreme,

 konfigurisanje računarske opreme prema definisanim zahtevima.

 

Elektronsko poslovanje:

E-fakture su računi koji se izdaju, primaju i obrađuju isključivo elektronskim putem. Omogućavaju izdavaocu računa optimizaciju troškova, poslovnih procesa i jednostavno zatvaranje izdatih računa. Svaka elektronska faktura potpisana je kvalifikovanim sertifikatom i prati pravne zakonske akte RS, a koju koriste sve članice EU.Trenutno smo jedina kompanija koja radi na ovim principima u R.Srbiji

 

DMS:

Document management system, upravljanje dokumentima i zapisima, elektronske pisarnice, odgovornost rukovodstva, infrastruktura, projektovanje i razvoj....

Pupin je dms rešenje , jedino domaće rešenje koje pokriva kompletne procese u upravi, pravosudju i ostalim organima i podiže na potpuno novi nivo digitalizaciju. Obuhvata u svom sistemu biling - plaćanja, naplate, vezivanje sa web aplikacijom. Slanje elektronske pošte, faktura-potpisane kvalifikovanim elektronskim sertifikatom. Prilagodjavanje i povezivanje na SAP. Implementaciju novog sistema i integraciju sa starim postojećim rešenjima.

GDPR:

Zaštita podataka ličnosti, upravljanje ličnim podacima korisnika. Regulativa važi ne samo na teritoriji EU, a gotovo je izvesno da će svako čije se poslovanje zasniva na prikupljanju ličnih podataka biti u znatno većem riziku nego sada. Jer ukoliko se utvrdi propust i iznošenje ličnih podataka propisane su kazne do 4% na godišnjem nivou.

 

Profesionalno skeniranje:

Kao zastupnik nekoliko kompanija za Srbiju i EX-YU teritorije,iz oblasti softvera za skeniranje dokumentacije pružamo usluge poslovnog skeniranja i arhiviranja svim poslovnim sistemima.Kao usluga,podršku softvera, OCR i ICR skeniranje kao i brzu pretragu podataka.

 

Digitalno arhiviranje:

Važan segment poslovanja kod upravljanja dokumentacijom,lak i brz trenutni pristup istoj.Svi poslovni sistemi mogu imati brz odgovor na osnovu upita kako od zahteva menandžmenta unutar sistema tako do upita krajnjih korisnika.

 

Elektronska pisarnica:

Elektronsko praćenje prijema predmeta u pisarnici i praćenje tokova kretanja predmeta.Usklađena sa uredbom o elektronskom kancelarijskom poslovanju. Rešenje je po potrebi moguće prilagoditi svakom korisniku do pojedinih detalja.

 

IT konsalting:

Razvoj idejnih rešenja i priprema projekata. Razvoj i implementacija softverskih rešenja na zahtev korisnika. Obuka korisnika za rad na skeniranju, čuvanju podataka. Radionice sa zaposlenima. Virtualizacija servera, projekat i ispitavanje mreže. Razvoj WEB portala.

 

LTC E-Shop:

Softversko rešenje za elektronsku prodavnicu. Razvoj, implementacija i zakup claud-a. Radimo dizajn sajta i integraciju na novo rešenje.

 

 

 

 

×