LTC 15 godina - 1.png

Microsoft L3P-00092 Win 11 Home GGK 64Bit Eng Intl 1pk DSP ORT OEI DVD

Šifra: 45330
17.727,00 din.
- + Količina
Štampaj

Opis: Kupuje se za legalizaciju starih računara, odnosno ako posedujete računar na kome je već instaliran neki operatvni sistem za koji nemate originalnu nalepnicu ili ugovor o količinskom licenciranju u tom slučaju najbrži način da obezbedite legalan i originalan operativni sitem je kupovinom GGK (Get Genuine Kit) licence.
Legalizacijom kroz GGK, korisnik direkno kupuje odgovarajući OS, korisnik je u obavezi da instalira datu verziju, i nalepi COA nalepnicu na vidno mesto na računaru.
Rashodovanjem računara i licenca nepovratno odlazi sa njim.
Procesor: minimum 1GHz sa 2 jezgra
Ram memorija: 4GB
Hard disk: 64GB
Trusted Platform Module (TPM) 2.0
Grafička karta: koja podržava minimum DirectX 12 sa WDDM 2.0 drajverom
Monitor: minimum rezolucije 720p
Tip: Operativni sistem
Napomena: Gigatron d.o.o. je prodavac Microsoft licenci koje se nalaze u fabrički zapakovanom pakovanju, bez uvida u ključeve za aktivaciju i lične podatke korisnika koji se kreiraju na pripadajućim Microsoft portalima za aktivaciju.
Korisnik posle otvaranja pakovanja, preuzima i prihvata dalju odgovornost - da je upoznat sa rizicima I potrebnim tehničkim poznavanjem za aktivaciju licence, registraciju i korišćenje proizvoda.
U slučajevima kada nastanu problemi prilikom aktivacije, instalacije ili implementacije proizvoda, korisnik mora da kontaktira direktno Microsoft internacionalnu podršku (0700 300 300) zbog pristupa personalnim nalozima, potrebnim potvrdama preko ličnih emailova i drugih potrebnih informacija koje samo korisnik poseduje.
Gigatron d.o.o. ne može preuzeti rizik manipulacije krajnjeg korisnika sa licencom, zbog svega gore navedenog.
Verzija: Windows 11 Home 64bit

Ocena:

Vezani artikli


Slični proizvodi