LTC 15 godina - 1.png

ELECTRONIC ARTS Igra za PC EA SPORTS: FC 24

Šifra: 38549
7.474,00 din.
- + Količina
Štampaj

EA SPORTS FC™ 24 - ti želi dobrodošlicu u The World’s Game: najbolje fudbalsko iskustvo ikada sa HiperMotionV, PlayStiles optimizovanim od strane Opta i revolucionarnim Frostbite™ Engine-om.

Razvij svoje legende kluba - Po prvi put ikad, možeš poboljšati igrače u svom klubu putem Ultimate Team™ Evolutions—novog načina da izgradiš svoj tim oko igrača koje voliš. Izaberi igrače koji odgovaraju kriterijumima Evolucije i ispuni niz ciljeva da poboljšaš svoje individualne veštine, stilove igre i ukupne ocene kako bi bio konkurentan tokom cele godine.

Ženski fudbal dolazi u Ultimate Team™ - najveći dodatak vrhunskih igrača ikada dodat u jednoj godini, predstavljajući šest novih liga i svet novih mogućnosti za izgradnju timova dok kreiraš svoj Ultimate XI. Tu su i nove Ikone i heroji, pioniri ženske igre, koje možeš dodati svom klubu i izgraditi svoj tim.

PlayStiles uvodi potpuno novu dinamiku u Ultimate Team™ koja prevazilazi sva očekivanja, omogućavajući ti da izgradiš svoj tim na osnovu tvog znanja o igračima i kako oni zapravo igraju na terenu. PlayStiles+ to podiže na viši nivo, dajući igračima sposobnosti na terenu koje malo ko drugi ima. PlayStiles+ su vidljivi direktno na Player Item-u tako da je lako videti po čemu su poznati i kako će se izdvojiti.

Ocena:

Vezani artikli


Slični proizvodi