LTC 15 godina - 1.png

Creality Halot-Sky

Šifra: 22147
Cena: 135.999,00 din.
Količina

Halot-sky je savremena inovacija SLA štampača.

Creality je razvio inovativni SLA štampač koristeći monohromatsku LCD tehnologiju, koji je opremljen brojnim funkcijama kao što su korisna Wi-Fi konekcija, 5-inčni ekran i ARM Coretek A53 CPU.

 LCD rezolucija 4K – 3840 x 2400 dpi

Sa radnom površinom 192 x 120 x 200mm mogu se proizvoditi predmeti poput nakita, ukrasnih predmeta, modela iz arhitekture, medicine ili obrazovanja, stomatologije i drugih oblasti.

Uz ovaj uređaj preporučuje se:

Ključna tehnološka unapređenja su:

Precizno reflektovanje svetla
AI sistem
Unapređen softver za pripremu modela za izradu (slicing software)
Ojačana Z-osa
Wi-Fi App konekcija sa uređajem
OTA internet ažuriranje
Nova i jača konstrukcija štampača
5-inch ekran

Integrisani izvor svetlosti
Creality Halot Sky poseduje najnoviju tehnologiju izvora svetlosti, uključujući sistem zasnovan na refleksiji. Ovaj inovativni sistem nudi veću uniformnost svetlosti preko cele radne površine i veću preciznost nego do sada.

Monohromatski LCD
4K monohromatski LCD ekran. Brzina štampe do 60 mm/h. LCD panel štampača je rezolucije 3840 x 2400 piksela za izuzetno precizne i ošte detalje.

Ojačana struktura Z-ose.
Ojačana Z-osa minimizira greške tokom 3D štampe i poboljšava ukupnu tačnost i kvalitet bočnih površina izrađenih delova. Sa obzirom na radnu zapreminu uređaja, težina predmeta koji se izrađuje može biti znatno veća, te je čvrsta i pouzdana konstrukcija od izuzetne važnosti. Sa tačnošću Z-ose od 0,01 mm, Halot Sky može da postigne visinu sloja od 10 mikrometara.

Lako i intuitivno upravljanje

ARM Cortex-A53 CPU

ARM Cortex-A53 CPU, koji se često koristi kao procesor za pametne telefone, tablete ili druge konzole, osigurava da Halot Sky radi bez smetnji.
Poklopac sa šarkama od materijala otpornog na UV zračenje ubrzava i olakšava rad, jer nemate potrebu da skidate i vraćate kupolu kao kod drugih modela.
Ekran osetljiv na dodir od 5 inča u portretnom formatu, je jednostavan za korišćenje. Do svih važnih podešavanja štampača, možete doći preko inovativnog sistem menija.

Konekcija

Zahvaljujući WLAN konekciji, Creality Halot Sky se može lako kontrolisati. Status 3D štampe u realnom vremenu je uvek vidljiv preko Creality APP-a. Postoji mogućnost prebacivanja modela i početka 3D štampe preko ove aplikacije.
Ako više volite tradicionalan način, datoteke za štampanje semogu preneti na 3D štampač i preko USB-a.

Povećana efikasnost Slicing software-a.

Preporučeni slicer je ChiTuBox. Ovo softversko rešenje vam omogućava da rotirate i uređujete svoje modele, pravite potporne strukture i podešavate druge parametre štampanja da biste fino podesili mašinu.

Primena

Creality Halot-Sky se odlično pokazo u stomatologiji. Posedovanje ovog 3d štampača omogućava potpuno napuštanje ručnog modeliranja krunica, proteza i drugih ortopedskih i ortodontskih konstrukcija, izbegavajući brojne modifikacije i fitinge. 3D štampači su svoju primenu u stomatologiji našli za izradu kruna, implantata, gipsanih modela, mostova, kopči i demonstacionih i sklopivih modela čeljusti.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

×