MOGUĆNOST PLAĆANJA PRI ONLINE KUPOVINI

1. Gotovinski - pouzećem,prilikom isporuke robe

2. Čekovima na 6 jednakih mesečnih rata sa 0% kamate, realizacija prvog čeka tek za 30 dana.

3. Preko računa svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Laptop Centra. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti,  banci ili putem interneta .                                                                                    

4. Kreditnom karticom banke Intese do 6 jednakih mesecnih rata za iznos preko 10 000rsd, prihvatamo sledece kreditne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD. Potpuno ste oslobodjeni kamate. Za iznose do 10 000rsd mogucnost kupovine na dve rate.

Za artikle koji su na sniženju ( bilo da je to akcija,šok cena ili neki drugi vid popusta) ne postoji mogućnost odloženog plaćanja.

 

KAKO ISPORUČUJEMO NA KUĆNU ADRESU ?


Vrlo jednostavno! Da bi smo što više podigli kvalitet naše usluge omogućili smo Vam da sve tražene proizvode bez obzira na gabarite dobijete na bilo koju lokaciju u Srbiji po izuzetno povoljnim cenama u roku od 24 sata. Isporuke se vrše putem kurirske službe tako da ne morate da idete čak ni do pošte da bi ste preuzeli Vašu porudzbinu.

Plaćanje se vrši tek po preuzimanju robe. Kurir ce doci kod Vas,doneti Vam proizvode koje ste poručili zajedno sa računom i garantnim listom i tek kad se uverite da ste dobili baš ono što ste tražili izvršićete plaćanje direktno kuriru bilo u kešu dinarski bilo čekovima na rate. 
Isporuka za sve artikle preko 5.000,00 je besplatna!!!

×