Odloženo plaćanjePlaćanje:

1.Pouzecem narudzbinu placate gotovinom prilikom isporuke na kucnu adresu. Sve nase proizvode placate iskljucivo dinarima.

2.Cekovima na 12 jednakih mesecnih rata sa 0% kamate. Laptopcentar snosi troskove kamate. Kupovina cekovima na rate nije vezana za iznos.

Spisak banaka prihvatljivih izdavaoca cekova možete pogledati na sledećem linku: spisak banaka

3.Preko racuna svoju narudzbinu mozete platiti direktnom uplatom na racun Laptopcentra. Placanje mozete izvrsiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj posti , banci ili putem interneta . Uplatu izvršiti na račun broj: 180-1051210031786-87


3.Dinarski web krediti BESKAMATNI do 12 mesecnih rata bez kamate.

Sve proizvode iz našeg asortimana možete kupiti kreditom sa fiksnim dinarskim ratama BEZ KAMATE na 3, 6, 9 ili 12 mesečnih rata. Aplikacija se popunjava direktno u našoj maloprodaji bez odlaska u banku, a uskoro ćete na našem sajtu imati i opciju online popunjavanja zahteva.
Uslovi i procedura:
Svi kupci mogu direktno u radnjama da apliciraju za EFG MasterCard kreditnu karticu, preko koje će otplaćivati robu koju žele da kupe kod nas u Laptop centru.
Zahtev podnosite samo sa ličnom kartom.
Za iznose do 35.000 dinara nije potrebna nikakava dodatna dokumentacija ( ni potvrda o zaposlenju, niti bilo kakav drugi papir iz firme gde ste zaposleni, niti iz vase banke, iz penzionog, poreskog ili slično ), već ukoiliko u roku od sat vremena dobijete predodobrenje preuzimate robu i odlazite.
Kupac naknadno otplaćuje robu kroz MasterCard kreditnu karticu - kupac u trenutku kupovine ne poseduje bilo kakvu karticu, niti postoji bilo kakva transkacija vezana za Pos terminal, odnosno kupac tek stiče karticu na ovaj način.
Za iznose preko 35.000 dinara kupcu će biti tražena potvrda o zaposlenju ili ADZ za penzionere.
Preuzmite svu potrebnu dokumentaciju

4.Kreditnom karticom banke Intese do 6 jednakih mesecnih rata, prihvatamo sledece kreditne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD. Potpuno ste oslobodjeni kamate. Za iznose do 10 000rsd mogucnost kupovine na dve rate.

5.Gotovinsko placanje, popusti u maloprodajnim objektima uz zavisnosti od grupe proizvoda.

6. Placanje platnim karticama: Dina, Maestro, Visa, Visa Electron , Master Card, American Express Blue.

7. Povrat pdv-a

Potreban je obrazac REF 4 koji kupac dobija prilikom plaćanja robe u prodavnici u tri primerka.
Obrazac REF 4 je namenjen ispisu formulara za povraćaj poreza za strane kupce na Obrascu REF 4.
Prilikom plaćanja robe, kupac plaća iznos u celosti, tj, sa pdv-om. Kupac je obavezan da prilikom prelaska granice tj. izlaska iz naše zemlje overi REF 4 obrazac na carini.

U vremenskom periodu od tri meseca, kupac ukoliko želi da povrati pdv mora ući u zemlju, doneti 1 overen primerak (1 primerak zadržava carina, drugi je za kupca) u prodavnicu u kojoj je obavljena kupovina, prodavac će vratiti novac za celokupni iznos pdv-a.

Kliknite na sledeći link i sačuvajte REF4 obrazac: REF4 obrazac

8. Povrat novca ukoliko prodavac nema adekvatnu zamenu artikla

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Laptop Centar je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.