O nama

O nama - Laptop Centar


O Laptop centru:

Laptop Centar kao kompanija ima za cilj sto bolji pristup potrosacima , brzu prodaju, najbolju ponudu na trzistu. Ne zaboravljamo kvalitet jer nam je neosporna karika u nasem lancu poslovanja. Brzina isporuke robe u roku od 24h na kucnu adresu uz besplatnu logistiku. Najbolje uslove placanja , odlozeno placanje 365 dana bez kamate za sve svoje potrosace. Laptop Centar ima svoju sopstvenu servisnu mrezu i brzinu resavanja reklamacija cini mnogo boljom nego konkurencija.

Laptop Centar trenutno ima 6 maloprodajnih objekata a plan je da u svakom mestu u Srbiji otvori maloprodajni objekat i tako ucini pristup kupovine jednostavnijim.

Laptop Centar je jedini specijalizovani lanac maloprodajnih objekata za prodaju racunarske opreme u Srbiji. Posedujemo veliki broj licenci,sertifikata svih svetskih brendova, kao i strucne i obucene ljude . Spremni smo da odgovorimo na najteze zadatke da klijeti budu sigurni i zadovoljni .


Plan:

Veliki broj maloprodaja po Srbiji, nastavak je sirenja mreze Laptop Centra kako u zemlji tako i u okruzenju.
Plan je da postanemo najveci online shop u okruzenju. Uz Vasu pomoc i zadovoljstvo a pre svega fokusom na kvalitet proizvoda, cena i usluga. Laptop Centar planira uvodjenje bele tehnike i malih kucnih aparata u svoj asortiman i time bi u ovoj godini zaokruzili nas plan i deo vasih potreba.


Cilj:

Nas najveci cilj je Vase poverenje. Klijenti koji se vracaju, ponovo kupuju ili preporucuju Laptop Centar nas odrzava na trzistu jer ulivamo obostranu sigurnost. Vi ste nasa snaga ali i cilj koji moramo da odrzimo i opravdamo u narednom periodu. Nastojacemo da svojim iskustvom i tehnoloskim znanjem pomognem svakom potrosacu da dobije najbolje za budzet koji planira. Nas cilj je da ostanemo najbolji u svojoj oblasti.