Besplatna dostava


Kupovina preko interneta?Kupovina putem sajta www.laptopcentar.rs je veoma prosta. Izaberite artikle koje zelite i sledite link - korpa. Unesite Vase licne podatke i posaljite nam poruzbinu: Bicete konktaktirani u najkrace moguce vreme u vezi dogovora oko isporuke... Robu mozete poruciti i preko naseg call centra 0800 333 777... Robu mozete preuzeti u nasim maloprodajnim radnjama sirom Srbije ili dobiti na kucnu adresu .

KAKO ISPORUCUJEMO NA KUCNU ADRESU?Vrlo jednostavno! Da bi smo sto vise podigli kvalitet nase usluge omogucili smo Vam da sve trazene proizvode bez obzira na gabarite dobijete na bilo koju lokaciju u Srbiji o nasem trosku u roku od 24 sata.
Isporuke se vrše putem kurirske sluzbe tako da ne morate da idete cak ni do poste da bi ste preuzeli vasu porudzbinu.
Placanje se vrsi tek po preuzimanju robe. Kurir ce doci kod vas,doneti Vam proizvode koje ste trazili zajedno sa racunom i garantnim listom i tek kad se uverite da ste dobili bas ono sto ste trazili izvrsicete placanje direktno kuriru bilo u kesu dinarski bilo cekovima na rate.

Isporuka za sve artikle preko 5.000,00 je besplatna!!!

Informacije:

· Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om.
· Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
· Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.
· Laptopcentar se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.